ΠΑΦΟΣ: Επιτέθηκε σε Αστυνομικό γιατί του ζήτησε να κάνει νάρκοτεστ

ΠΑΦΟΣ: Επιτέθηκε σε Αστυνομικό γιατί του ζήτησε να κάνει νάρκοτεστ

Στην σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 20 ετών, προχώρησε το Σάββατο (03/03) η Αστυνομία Πάφου, όταν αυτό αρνήθηκε να υποβληθεί σε νάρκοτεστ.

Συγκεκριμένα, το όχημά του νεαρού ανακόπηκε από αστυνομικούς για έλεγχο και αυτός τους εξύβρισε και επιτέθηκε σε αστυνομικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο όχημα, ο οδηγός του οποίου εξύβρισε τους αστυνομικούς και επιτέθηκε σε μέλος της αστυνομικής δύναμης. Αργότερα το άτομο αυτό βρέθηκε θετικό στο νάρκοτεστ, στο οποίο υποβλήθηκε.

Όταν του ζητήθηκε να υποβληθεί σε τελικό έλεγχο εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών, αρνήθηκε. Ακολούθησε η σύλληψή του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»

Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»

Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Ανδρέας Πασχαλίδης, ο Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για την διερεύνηση του επίμαχου βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE