ΛΕΜΕΣΟΣ: Επεισοδιακή καταδίωξη – Άνοιξε την πόρτα και διέφυγε ο οδηγός

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επεισοδιακή καταδίωξη – Άνοιξε την πόρτα και διέφυγε ο οδηγός

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε τα μεσάνυκτα του Σαββάτου (03/03) στους δρόμους της Λεμεσού με την Αστυνομία να ακινητοποιεί όχημα με δυο Τουρκοκύπριους.

Όλα συνέβησαν γύρω 50 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα του Σαββάτου (03/03), όταν μηχανοκίνητη περιπολία της Αστυνομίας εντόπισε δυο ύποπτα πρόσωπα να επιβιβάζονται σε όχημα και να φεύγουν.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα σε μια προσπάθεια να διαφύγουν τον έλεγχο.

Ακολουθήσε καταδίωξη του οχήματος με ανακοπή του στην Οδό Βορείου Ηπείρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μόλις το όχημα ακινητοποιήθηκε,  ο οδηγός τράπηκε σε φυγή ενώ ο συνοδηγός εισήρθε στην θέση του οδηγού με σκοπό να διαφύγει χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Από τις εξετάσεις διαφάνηκε πως ο 49χρονος συνοδηγός είχε στην κατοχή του χειροποίητο τσιγάρο με κάνναβη και συνελήφθη τόσο για τροχαία αδικήματα αλλά και για τα αδικήματα των ναρκωτικών.

Να σημειώσουμε πως ο 21χρονος οδηγος του οχήματος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα για τα τροχαία αδικήματα.

Τα δυο πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Η ΥΚΑΝ και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE