ΛΕΜΕΣΟΣ: Επεισοδιακή καταδίωξη – Άνοιξε την πόρτα και διέφυγε ο οδηγός

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επεισοδιακή καταδίωξη – Άνοιξε την πόρτα και διέφυγε ο οδηγός

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε τα μεσάνυκτα του Σαββάτου (03/03) στους δρόμους της Λεμεσού με την Αστυνομία να ακινητοποιεί όχημα με δυο Τουρκοκύπριους.

Όλα συνέβησαν γύρω 50 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα του Σαββάτου (03/03), όταν μηχανοκίνητη περιπολία της Αστυνομίας εντόπισε δυο ύποπτα πρόσωπα να επιβιβάζονται σε όχημα και να φεύγουν.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα σε μια προσπάθεια να διαφύγουν τον έλεγχο.

Ακολουθήσε καταδίωξη του οχήματος με ανακοπή του στην Οδό Βορείου Ηπείρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μόλις το όχημα ακινητοποιήθηκε,  ο οδηγός τράπηκε σε φυγή ενώ ο συνοδηγός εισήρθε στην θέση του οδηγού με σκοπό να διαφύγει χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Από τις εξετάσεις διαφάνηκε πως ο 49χρονος συνοδηγός είχε στην κατοχή του χειροποίητο τσιγάρο με κάνναβη και συνελήφθη τόσο για τροχαία αδικήματα αλλά και για τα αδικήματα των ναρκωτικών.

Να σημειώσουμε πως ο 21χρονος οδηγος του οχήματος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα για τα τροχαία αδικήματα.

Τα δυο πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Η ΥΚΑΝ και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE