ΦΡΑΓΜΑ ΤΑΜΑΣΟΥ: Υπεράνθρωπες προσπάθειες από ΕΜΑΚ- Ιατροδικαστής στη σκηνή- VIDEO- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΡΑΓΜΑ ΤΑΜΑΣΟΥ: Υπεράνθρωπες προσπάθειες από ΕΜΑΚ- Ιατροδικαστής στη σκηνή- VIDEO- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα αίτια που οδήγησαν στο να βρεθεί το διπλοκάμπινο όχημα στον φράχτη και τις αιτίες θανάτου του άτυχου άντρα εξετάζουν οι Αρχές. Υπεράνθρωπες προσπάθειες από την ΕΜΑΚ.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Επαρχιακός Υπεύθυνος πυροσβεστικών σταθμών Λευκωσίας, Νίκος Λογκίνος, στις 11:26 το μεσημέρι της Κυριακής (4/3) δόθηκε πληροφορία στον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας, ότι όχημα έχει εισχωρήσει μέσα στον υδατοφράχτη Ταμασού.

“Αμέσως προσέτρεξε το όχημα διάσωσης το όχημα διάσωσης του Σταθμού και με την άφιξη του διαπίστωσε ότι το όχημα βρισκόταν μέσα στον υδατοφράκτη” είπε ο κ. Λογκίνος προσθέτοντας ότι άμεσα κλήθηκε η ΕΜΑΚ που έφτασε στον χώρο με δύτες και σκάφη.

Τα μέλη της ΕΜΑΚ ξεκίνησαν έρευνα για εντοπισμό τυχόν προσώπου που πιθανό να βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, όπως ανέφερε η πληροφορία, κάτι που έγινε κατόπιν επίπονων προσπαθειών.

Με υπεράνθρωπες προσπάθειες, οι δύτες κατάφεραν να μεταφέρουν το άψυχο σώμα του άτυχου άντρα, ενώ ιατροδικαστής που βρισκόταν στη σκηνή ξεκίνησε τις σχετικές έρευνες.

 

Όπως γνωρίζει η ιστοσελίδα μας, ο άνδρας βρισκόταν σε αυτόματο διπλοκάμπινο ασημένιου χρώματος.

Δείτε τις δηλώσεις του Επαρχιακού Υπεύθυνου της Πυροσβεστικής Λευκωσίας:

https://www.youtube.com/watch?v=S0i1Z05Z4Bk

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Από την εκλογική ήττα και τον εσωκομματικό εμφύλιο, στη νέα εποχή-Το καθαρό μήνυμα της κάλπης, οι πληγές που παραμένουν ανοιχτές και η δύσκολη αποστολή της νέας προέδρου

BEST OF TOTHEMAONLINE