Η… μεγάλη Δευτέρα των δύο! Το κρίσιμο ραντεβού

Η… μεγάλη Δευτέρα των δύο! Το κρίσιμο ραντεβού

Ραντεβού προέδρου και προπονητή έχει προγραμματιστεί, τελικά, για αύριο Δευτέρα (05-03-2018).

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, μιλώντας με το πέρας του ντέρμπι με τον Απόλλωνα στη δημοσιογραφική διάσκεψη, προανήγγειλε ότι είχε ζητήσει για σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο, Ανδρέα Σοφοκλέους.

Εντούτοις, ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων θεώρησε σωστό να ηρεμήσει για τα καλά η όλη κατάσταση μετά τη βαριά ήττα της ΑΕΛ με 5-1 από τον Απόλλωνα και να γίνει αυτή η συνάντηση αύριο, όπου θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό της επόμενης μέρας της Λεμεσιανής ομάδας.

Θα φανεί εάν ο προπονητής θα επιμένει στη θέση του για να παραιτήσει από τον πάγκο της ΑΕΛ ή εάν θα παρθούν κάποια άλλα μέτρα και αποφάσεις που θα βελτιώσουν την όλη κατάσταση και εικόνα της ομάδας από εδώ και πέρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.