Τα δύο πέναλτι του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός! Στο ένα αποβολή στο άλλο κίτρινη (videos)

Τα δύο πέναλτι του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός! Στο ένα αποβολή στο άλλο κίτρινη (videos)

Δύο πέναλτι καταλόγισε ο διαιτητής του ντέρμπι Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός, Άγγελος Ευαγγέλου: ένα υπέρ των γηπεδούχων στο 60΄ κι ένα υπέρ των φιλοξενούμενων στο 87΄.

Στο πρώτο, ο Οικονόμου τράβηξε τη φανέλα του Καρίμ και ο Ευαγγέλου έδειξε την άσπρη βούλα βγάζοντας, παράλληλα, κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Παναθηναϊκού. Έτσι, ο Κώστας Φορτούνης με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού «έγραψε» το 1-0.

Στο δεύτερο, ο Ένχελς ρίχνει στο χορτάρι τον Ινσούα, με αποτέλεσμα να δεχτεί την κίτρινη κάρτα και ο Μουνιέ να στήσει την μπάλα στα 11 βήματα και να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1.

Δείτε παρακάτω τις δύο φάσεις:

 

 

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE