«Πολύ σημαντικό για τη ψυχολογία μας το γκολ της ισοφάρισης»

«Πολύ σημαντικό για τη ψυχολογία μας το γκολ της ισοφάρισης»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σπουδαίας νίκης της Πάφου επί της Νέας Σαλαμίνας, Ντάνιελ Σικόρσκι, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ.

Αναλυτικά:

«Μπράβο στην ομάδα μας για τη νίκη. Καταφέραμε και ανατρέψαμε το 1-0, με το γκολ που πέτυχα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να είναι πολύ σημαντικό για τη ψυχολογία μας ενόψει της συνέχειας.
 
Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι, ο προπονητής μου με εμπιστεύεται και θέλω να του αποδείξω ότι αξίζω τις ευκαιρίες που μου δίνει.
 
Πλέον, θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι κυπέλλου με τη Δόξα, για να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο».
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE