Τα πανηγύρια καλά κρατούν, αλλά θέλουν να γευτούν το νέκταρ

Τα πανηγύρια καλά κρατούν, αλλά θέλουν να γευτούν το νέκταρ

Το διπλό επί του Ηρακλή Γερολάκκου έχει φέρει και μαθηματικά τον Κούρρη Ερήμης να παίρνει την άνοδο του στη Γ΄ Κατηγορία.

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος ΣΤΟΚ ο Κούρρης Ερήμης αναμένει, πλέον, στραβοπάτημα της πρωτοπόρου Ομόνοιας Ψευδά για να είναι αυτός που θα πάρει στο τέλος το πρωτάθλημα.

Ο Κούρρης θα υποδεχθεί τον Πασειδώνα Διόλου και την Ελπίδα Ξυλοφάγου, ενώ στη μέση αυτών των αγώνων θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με την ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Βρυσούλων Αχερίτου.

Καλά τα πανηγύρια στον Κούρρη Ερήμης, αλλά αυτό που ζητάνε πλέον είναι να μπορέσουν να γευτούν το νέκταρ της επιτυχίας με την κατάκτηση πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.