ΦΡΑΓΜΑ ΤΑΜΑΣΟΥ: Λαμβάνονται καταθέσεις - Στη θέση του οδηγού ο 38χρονος θανόντας

ΦΡΑΓΜΑ ΤΑΜΑΣΟΥ: Λαμβάνονται καταθέσεις - Στη θέση του οδηγού ο 38χρονος θανόντας

Στην προσπάθειά της να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα στο Φράγμα Ταμασού το πρωί της Κυριακής 4/3, η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις από οικεία πρόσωπα του 38χρονου αλλά και αυτόπτες μάρτυρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανάφερε στο ‘Πρωινό Δρομολόγιο’ του ΡΙΚ το πρωί της Δευτέρας (5/3), ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης, φαίνεται ότι ο άτυχος 38χρονος είναι Ουκρανός υπήκοος και γίνονται διεργασίες μέσω της Πρεσβείας της χώρας, ώστε να εντοπιστεί και να ενημερωθεί η οικογένειά του.

Επίσης, ο κος. Αγγελίδης ανάφερε ότι λαμβάνονται καταθέσεις από οικεία πρόσωπα του 38χρονου αλλά και μάρτυρες, για να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα, ενώ σημείωσε ότι η νεκροτομή θα απαντήσει αρκετά ερωτήματα που αιωρούνται.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής από την άλλη, κος. Αντρέας Κεττής, ο οποίος επίσης μίλησε στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ το πρωί της Δευτέρας (5/3), ανάμεσα σε άλλα ανάφερε ότι ο άτυχος άντρας όταν εντοπίστηκε το όχημα στον πυθμένα του φράγματος, βρέθηκε καθισμένος στην θέση του οδηγού, κάτι που προκαλεί ερωτήματα κατά πόσο βρισκόταν εν ζωή την ώρα του ατυχήματος ή όχι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE