Στην άκρη για λίγο το πρωτάθλημα, αφού υπάρχει δράση στο κύπελλο!

Στην άκρη για λίγο το πρωτάθλημα, αφού υπάρχει δράση στο κύπελλο!

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola συνεχίζεται την Τετάρτη 7 Μαρτίου με τη διεξαγωγή τριών αγώνων.

Από τους αγώνες της Τετάρτης θα προκύψουν οι δύο πρώτες ομαδες που θα προκριθούν στην ημιτελική φάση.

Στις 17:00 η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας θα αγωνιστεί στο Μακάρειο Στάδιο με την ΑΕΚ Λάρνακας από την οποία είχε χάσει με 7-0 στον πρώτο αγώνα ενώ στις 19:00 η Πάφος F.C. θα υποδεχτεί τη Δόξα Κατωκοπιάς. Οι δύο ομάδες είχαν φέρει ισοπαλία 2-2 στον πρώτο αγώνα.

Την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει ο πρώτος αγώνας μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και του ΑΠΟΕΛ (17:00, Da Noi Αμμόχωστος Επιστροφή) και στις 14 Μαρτίου ο πρώτος αγώνας της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola:

Πρώτοι αγώνες:

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

ΑΕΚ Λάρνακας – ΠΑΕΕΚ Κερύνειας 7-0
Δόξα Κατωκοπιάς – Πάφος F.C. 2-2

Τετάρτη 7 Μαρτίου

17:00 Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ

Τετάρτη 14 Μαρτίου

17:00 Ανόρθωση – Απόλλων

Επαναληπτικοί αγώνες:

Τετάρτη, 7 Μαρτίου
17:00 ΠΑΕΕΚ Κερύνειας – ΑΕΚ Λάρνακας
19:00 Πάφος F.C. – Δόξα Κατωκοπιάς

Τετάρτη, 14 Μαρτίου
19:00 ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα

Τετάρτη, 11 Απριλίου
19:00 Απόλλων – Ανόρθωση

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE