ΠΡΟΕΔΡΟΣ: «Δεν μπορώ να ερμηνεύσω τη στάση του Ακιντζί»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: «Δεν μπορώ να ερμηνεύσω τη στάση του Ακιντζί»

Το διπλωματικό σώμα δεξιώθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επί τη ευκαιρία της εκ νέου ανάληψης των καθηκόντων του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δέχτηκε τα μέλη του σώματος για μια σύντομη τελετή.

Στο περιθώριο της τελετής έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ για να σχολιάσει τις εξελίξεις σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα στην ΑΟΖ.

Αντιμετωπίζονται όπως πρέπει να αντιμετωπιστούν, όπως υπογράμμισε, οι τουρκικές παραβιάσεις.

Ο Πρόεδρος συνέστησε ψυχραιμία και τόνισε ότι συνεχίζονται οι διπλωματικοί χειρισμοί, την ώρα που η κυπριακή κυβέρνηση προσπαθεί «σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση να αντιμετωπίσει την όποια κατάσταση επιθυμεί να δημιουργήσει η άλλη πλευρά».

Ερωτηθείς για μια ενδεχόμενη συνάντηση με τον Μουσταφά Ακιντζί, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε ξανά τη δική του ετοιμότητα, φανερά ενοχλημένος όμως εξήγησε ότι «δεν μπορεί να ερμηνεύσει» τη στάση του κατοχικού ηγέτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE