'Τρέχει μόνη της και τερματίζει πάλι τελευταία η εκπομπή Όλα Για Σένα'

'Τρέχει μόνη της και τερματίζει πάλι τελευταία η εκπομπή Όλα Για Σένα'

Δυστυχώς τα νούμερα της εκπομπής της Κωνσταντίνας Ευριπίδου δεν είναι τα επιθυμητά, παρόλο που δεν έχει αντίπαλο στην ώρα προβολής της. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι το περιοδικό TvCapuccino ("Πολίτης") σχολιάζει το μονοψήφιο 8,1% στον πίνακα της Nielsen, το οποίο δεν είναι το επιθυμητό ποσοστό τηλεθέασης, πόσω μάλλον σε μια ζώνη χωρίς αντίπαλο.

"Τρέχει μόνη της και τερματίζει πάλι τελευταία η εκπομπή «Όλα Για Σένα» του TvOne. Πλέον είναι σαφές πως ουδέποτε ήταν πρόβλημα η ώρα προβολής της εκπομπής, αλλά η δομή, το πάνελ, η θεματολογία, ο καιρός, ο Χατζηπετρής. Οτιδήποτε άλλο τελοσπάντων» σημειώνεται μεταξύ άλλων στο σχετικό δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.