«Εδώ ζει άνθρωπος στην Πάφο» - Σοβαρή καταγγελία Φαίδωνος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Εδώ ζει άνθρωπος στην Πάφο» - Σοβαρή καταγγελία Φαίδωνος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε τη Δευτέρα (5/3) σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Φαίδωνος δημοσιεύει σπίτι που μετατράπηκε σε τρώγλη λόγω, σύμφωνα με πληροφορίες, αναπηρίας της ιδιοκτήτριας.

Όπως δε αναφέρει, η περίπτωση είναι «γνωστή στις υπηρεσίες του κράτους αλλά δεν κάνουν κάτι».

«Κράτος ανύπαρκτο», σημειώνει και θέτει τις υπηρεσίες προ των ευθυνών τους.

Οι φωτογραφίες πραγματικά συγκλονίζουν, καθώς σκουπίδια, ρούχα, περιττώματα, φαγητά φαίνονται σε έναν μικρό χώρο που χρησιμοποιείται για σπίτι.

A.M.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE