«Εδώ ζει άνθρωπος στην Πάφο» - Σοβαρή καταγγελία Φαίδωνος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Εδώ ζει άνθρωπος στην Πάφο» - Σοβαρή καταγγελία Φαίδωνος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε τη Δευτέρα (5/3) σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Φαίδωνος δημοσιεύει σπίτι που μετατράπηκε σε τρώγλη λόγω, σύμφωνα με πληροφορίες, αναπηρίας της ιδιοκτήτριας.

Όπως δε αναφέρει, η περίπτωση είναι «γνωστή στις υπηρεσίες του κράτους αλλά δεν κάνουν κάτι».

«Κράτος ανύπαρκτο», σημειώνει και θέτει τις υπηρεσίες προ των ευθυνών τους.

Οι φωτογραφίες πραγματικά συγκλονίζουν, καθώς σκουπίδια, ρούχα, περιττώματα, φαγητά φαίνονται σε έναν μικρό χώρο που χρησιμοποιείται για σπίτι.

A.M.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.