ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Και δεύτερο απειλητικό σημείωμα από τον 65χρονο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Και δεύτερο απειλητικό σημείωμα από τον 65χρονο

Και δεύτερο απειλητικό σημείωμα απέστειλε ο 65χρονος από την Λευκωσία ο οποιος συνελήφθη το Σάββατο (03/03) για υπόθεση απόπειρας εκβιασμού με απειλές.

Οι νεότερες πληροφορίες του ThemaOnline κάνουν λόγο για εντοπισμού και δεύτερου απειλητικού σημειώματος που στάλθηκε στα γραφεία του Συμβουλίου Κτηματομεσιτών Κύπρου απο τον 65χρονο και το οποίο οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας παρέλαβαν τη Δευτέρα (05/03).

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο 65χρονος φέρεται να έχει διάφορες με τον Συμβούλιο Κτηματομεσιτών Κύπρου. Οι διαφορές αυτές μεταφέρθηκαν σε προσωπικό επίπεδο με τον 65χρονο να στέλνει απειλητικά σημειώματα στον 49χρονο Κτηματομεσίτη

Εναντίον του 65χρονου εκκρεμούν δύο ιδιωτικές ποινικές υποθέσεις καθώς είχε αναρτήσει λιβέλλους στο διαδίκτυο εναντίον του 49χρονου.

Να σημειώσουμε πως ο 65χρονος αφού τέθηκε υπό κράτησή για μια ημέρα, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου. Aνακρινόμενος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. 

Θυμίζουμε πως ο 49χρονος κτηματομεσίτης από τη Λάρνακα, το Σάββατο (03/03) είχε παραλάβει από το ταχυδρομείο ένα φάκελο που του είχε αποσταλεί, και ο οποίος περιείχε απειλητικό σημείωμα προς τον ίδιο και την κόρη του.

Στον φάκελο, σύμφωνα με την καταγγελία υπήρχε φωτογραφία της κόρης του η  οποία είναι ανεβασμένη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ο 49χρονος εξέφρασε υποψίες εναντίον 65χρονου από τη Λευκωσία, με τον οποίο έχουν επαγγελματικές διαφορές, οι οποίες μεταφέρθηκαν και σε προσωπικό επίπεδο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Χωρίς να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν ολοκλήρωσε την πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και στη συνέχεια με τον Ερσίν Τατάρ, στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top