Απίστευτο το πώς φαντάζονται το μέλλον τους η Άντρεα Κυριάκου και η αδελφή της

Απίστευτο το πώς φαντάζονται το μέλλον τους η Άντρεα Κυριάκου και η αδελφή της

Η Άντρεα Κυριάκου και η αδελφή της, Μαλβίνα έκαναν την πρώτη τους κοινή φωτογράφιση και συνέντευξη και μίλησαν για όλα, ακόμα και για το πώς φαντάζονται το μέλλον τους.

Οι αδελφές Κυριάκου φωτογραφίζονται μαζί για το περιοδικό HELLO! και προβάρουν τις τελευταίες τάσεις της Άνοιξης. Μεταξύ άλλων, μιλούν στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Κωνσταντίνου για τη μόδα, για τα επαγγελματικά τους και για τη σχέση τους.

Πώς φαντάζεστε το μέλλον σας;

Αντρεα: Να είμαστε καλά και υγιείς και μαζί.

Μαλβίνα: Να έχουμε και οι δύο οικογένειες, πολλά παιδιά και τετράποδα , να κάνουμε τις βόλτες μας τις Κυριακές με mini bus.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.