ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Ψάχνουν τους δύο σκύλους - Φρουρείται η σορός

ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Ψάχνουν τους δύο σκύλους - Φρουρείται η σορός

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η Αστυνομία Πάφου τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης του θανάτου της 46χρονης Petrana Milchova Nikolova σε γεωργική περιοχή στην Γεροσκήπου.

Για λόγους αυξημένων μέτρων ασφαλείας η σορός του θύματος στο Νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου φρουρείται αφού οι ανακριτικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να εξεταστεί εκ νέου.

Το ανακριτικό έργο συνεχίζεται με λήψη καταθέσεων από το στενό οικογενειακό περιβάλλον, το φιλικό περιβάλλον των δύο υπόπτων που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση, ηλικίας 27 και 54 ετών καθώς και από πρόσωπα που εργάζονται ή σχετίζονται με την διάπραξη του αδικήματος σε σχέση με τη μαρτυρία ότι ο 27χρονος ήταν ιδιοκτήτης ακόμη δυο σκύλων που επιτέθηκαν στη θανούσα και ότι φέρεται να θανατώθηκαν από τους υπόπτους μετά την διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων.

Οι έρευνες εστιάζονται στην ανεύρεση των δύο σκύλων που έχουν θανατωθεί μετά από το επεισόδιο . Οι ανακριτικές αρχές εξετάζουν επίσης το ενδεχόμενο οι δύο σκύλοι που θανατώθηκαν να έχουν θαφτεί σε μεγάλο βάθος για να μην είναι εύκολος ο εντοπισμός τους από ανιχνευτικούς σκύλους.

Στο μεταξύ την Τρίτη (6/3) εκπνέει το διάταγμα της τετραήμερης προσωποκράτησης του 54χρονου και αναμένονται οδηγίες για το αν θα ανανεωθεί ή όχι η κράτηση του ενώ το διάταγμα προσωποκράτησης του 27χρονου εκπνέει την Πέμπτη (8/3).

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE