H ExxonMobil/Esso Κύπρου χορηγός του Ολύμπου Αγλαντζιάς

H ExxonMobil/Esso Κύπρου χορηγός του Ολύμπου Αγλαντζιάς

Στα πλαίσια των προγραμμάτων Κοινωνικής Ευθύνης η ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου στηρίζει και φέτος τις καλαθοσφαιρικές ομάδες ανδρών και εφήβων της Εθνικής Ένωσης «ΟΛΥΜΠΟΣ» Αγλαντζιάς.

Η ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου στέκεται αρωγός στο έργο που επιτελεί το σωματείο για καλλιέργεια αθλητικής συνείδησης στους νέους, πρόκληση του ενδιαφέροντος τους για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, απομάκρυνση από κακές συνήθειες και συνάμα την σωματική και πνευματική διάπλαση τους.

Το στιγμιότυπο είναι από την παράδοση της χορηγίας στον Πρόεδρο του Όλυμπου Αγλαντζιάς κον. Κώστα Δημητρίου από τις κυρίες Κάσια Χρυσοστόμου και Λουΐζα Παπαγεωργίου της ExxonMobil.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE