ΑΚΡΩΤΗΡΙ: Μην ανησυχήσετε με τους πυροβολισμούς, τα πυρομαχικά και τα ελικόπτερα

ΑΚΡΩΤΗΡΙ: Μην ανησυχήσετε με τους πυροβολισμούς, τα πυρομαχικά και τα ελικόπτερα

Στρατιωτική άσκηση στο Ακρωτήρι, πραγματοποιούν από τις 8 μέχρι τις 18 Μαρτίου οι Βρετανικές Βάσεις. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η άσκηση θα περιλαμβάνει διακίνηση στρατευμάτων, σκαφών και ελικοπτέρων, ενώ σενάρια της άσκησης προβλέπουν χρήση εκπαιδευτικών πυρομαχικών, γι' αυτό το κοινό δεν θα πρέπει να ανησυχήσει εάν ακουστούν πυροβολισμοί στην περιοχή.
 
Προσθέτουν ακόμη πως κάποια από τα σενάρια της άσκησης θα πραγματοποιηθούν εκτός της κυριαρχίας των Βρετανικών Βάσεων, με τη στήριξη των αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 
Τέλος, οι Βρετανικές Βάσεις αναφέρουν πως παραμένουν προσηλωμένες για την λιγότερη δυνατή επίδραση των στρατιωτικών ασκήσεων τους στους κατοίκους και στο περιβάλλον της περιοχής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE