'Έσταξε φαρμάκι' για το τραγούδι της Φουρέιρα - 'Είναι τραγουδίστρια του playback... 'VIDEO

'Έσταξε φαρμάκι' για το τραγούδι της Φουρέιρα - 'Είναι τραγουδίστρια του playback... 'VIDEO

Ο συγκεκριμένος κύριος δεν είχε κάτι καλό να πει ούτε για την Ελένη Φουρέιρα, αλλά ούτε και για το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision. 

Ο λόγος για τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος πέρασε και από την Κύπρο ως κριτής σε reality και φιλανθρωπικά σόου και είναι γνωστός για την αυστηρή του κριτική.

Η εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" και ο συνεργάτης της Αριστοτέλους, Χάρης Παπαθεοχάρους επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Νίκο Μουρατίδη και του ζήτησε την γνώμη του για το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, 'Fuego', με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στον πανευρωπαϊκό  διαγωνισμό τραγουδιού στην Λισαβόνα. 

Ο Νίκος Μουρατίδης είπε μεν ότι είναι κατάλληλο για σόου, αλλά χαρακτήρισε την Φουρέιρα τραγουδίστρια του playback, το videoclip θεώρησε ότι ήταν επίδειξη ρούχων, μπανάνας και ανανά.

Το δε ντύσιμο της τραγουδίστριας χαρακτήρισε...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

https://www.youtube.com/watch?v=83uwf_ezlZQ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE