Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυαγοσωστικού Ομίλου «Κινύρας» Πάφου, στο Facebook την Δευτέρα (5/3) αναφέρει ότι βρίσκεται σε αναμονή για την υλοποίηση της εξαγγελίας για διορισμό των τριών ναυαγοσωστών στον Δήμο Πάφου.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, υπό κανονικές συνθήκες οι ναυαγοσώστες θα έπρεπε να είχαν ήδη αναλάβει καθήκοντα από την 1/2/18.
Ο Όμιλος ταυτόχρονα προειδοποιεί ότι αν το θέμα δεν διευθετηθεί μέχρι την Τετάρτη (7/3), τότε οι ναυαγοσώστες στην Πάφο θα προβούν, αναγκάστηκα όπως τονίζουν, σε δυναμική διαμαρτυρία στην περιοχή λουομένων «Μπάνια».
Ακόμη, ο Ναυαγοσωστικός Όμιλος στην ανακοίνωση του γράφει ότι το σχετικό κονδύλι για τις προσλήψεις των τριών ναυαγοσωστών από τον Φεβρουάριο, έφτασε στην Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου, χωρίς όμως να γίνει καμία πρόσληψη.
Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:
