Τρόμος στην Τσέλσι: Κατέρρευσε ο Καντέ!

Τρόμος στην Τσέλσι: Κατέρρευσε ο Καντέ!

Έντονη ανησυχία μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, όταν ο Ν’ Γκολό Καντέ λιποθύμησε, δίχως να έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια.

Λαχτάρησαν όλοι στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν μετά το τέλος της προπόνησης ο Ν’ Γκολό Καντέ κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συμπαικτών του.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος συνήλθε μετά από λίγο και όλες οι καρδιακές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ήταν καθαρές. Ωστόσο δεν αισθανόταν καλά την Κυριακή και αυτός ήταν ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Αλλοδαπός κρατούμενος, ηλικίας 54 ετών, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2025 στην Πάφο, με θύμα γυναίκα ηλικίας 34 ετών, απεβίωσε αργά απόψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE