ΠΑΦΟΣ: Τραυματίστηκε αστυφύλακας από ηλεκτροπληξία

ΠΑΦΟΣ: Τραυματίστηκε αστυφύλακας από ηλεκτροπληξία

Το βράδυ της Δευτέρας 5/3, ο αστυφύλακας τραυματίστηκε από ηλεκτροπληξία, εντός των κρατητηρίων του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πάφου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12:30 το βράδυ της Δευτέρας 5/3, αστυφύλακας προσπάθησε να ανάψει το γενικό διακόπτη των κρατητηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφοπυ, λόγω του ότι διακόπηκε η παροχή του ρεύματος στο κτήριο.

Στην προσπάθειά του, ο αστυφύλακας τραυματίστηκε στην δεξιά παλάμη του, λόγω ηλεκτροπληξίας και μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE