ΠΑΦΟΣ: Τραυματίστηκε αστυφύλακας από ηλεκτροπληξία

ΠΑΦΟΣ: Τραυματίστηκε αστυφύλακας από ηλεκτροπληξία

Το βράδυ της Δευτέρας 5/3, ο αστυφύλακας τραυματίστηκε από ηλεκτροπληξία, εντός των κρατητηρίων του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πάφου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12:30 το βράδυ της Δευτέρας 5/3, αστυφύλακας προσπάθησε να ανάψει το γενικό διακόπτη των κρατητηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφοπυ, λόγω του ότι διακόπηκε η παροχή του ρεύματος στο κτήριο.

Στην προσπάθειά του, ο αστυφύλακας τραυματίστηκε στην δεξιά παλάμη του, λόγω ηλεκτροπληξίας και μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE