Βότσης κατά ηγεσίας ΔΗΚΟ – «Αν αύριο φύγουν εκατό τι θα γίνει;»

Βότσης κατά ηγεσίας ΔΗΚΟ – «Αν αύριο φύγουν εκατό τι θα γίνει;»

Έντονα επικριτικός εμφανίστηκε ο βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, Άγγελος Βότσης, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Κόμμα.

Προσπαθώντας να κρατήσει ίσες αποστάσεις, ο κ. Βότσης δήλωσε αγωνία για τα τεκταινόμενα στο ΔΗΚΟ, εξηγώντας ότι ο ίδιος συμβούλεψε την ηγεσία να περιμένει πριν προχωρήσει στις διαγραφές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό δρομολόγιο», ο βουλευτής Λεμεσού έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τις επόμενες μέρες στο ΔΗΚΟ.

«Ας μη βλέπουμε τι έκαναν οι άλλοι», είπε. «Ας σκεφτούμε τι βλέπει ο κόσμος του κόμματος», σχολίασε σχετικά με την ανακοίνωση εναντίον του Μάριου Καρογιάν.

«Διαγράφηκαν 25 και παραιτήθηκαν άλλοι 25. Αν αύριο φύγουν εκατό τι θα γίνει;», διερωτήθηκε, βάζοντας φωτιά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μη συμπορεύεται με τον Νικόλα Παπαδόπουλο και την υπόλοιπη ηγεσία του ΔΗΚΟ.

Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE