Βότσης κατά ηγεσίας ΔΗΚΟ – «Αν αύριο φύγουν εκατό τι θα γίνει;»

Βότσης κατά ηγεσίας ΔΗΚΟ – «Αν αύριο φύγουν εκατό τι θα γίνει;»

Έντονα επικριτικός εμφανίστηκε ο βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, Άγγελος Βότσης, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Κόμμα.

Προσπαθώντας να κρατήσει ίσες αποστάσεις, ο κ. Βότσης δήλωσε αγωνία για τα τεκταινόμενα στο ΔΗΚΟ, εξηγώντας ότι ο ίδιος συμβούλεψε την ηγεσία να περιμένει πριν προχωρήσει στις διαγραφές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό δρομολόγιο», ο βουλευτής Λεμεσού έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τις επόμενες μέρες στο ΔΗΚΟ.

«Ας μη βλέπουμε τι έκαναν οι άλλοι», είπε. «Ας σκεφτούμε τι βλέπει ο κόσμος του κόμματος», σχολίασε σχετικά με την ανακοίνωση εναντίον του Μάριου Καρογιάν.

«Διαγράφηκαν 25 και παραιτήθηκαν άλλοι 25. Αν αύριο φύγουν εκατό τι θα γίνει;», διερωτήθηκε, βάζοντας φωτιά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μη συμπορεύεται με τον Νικόλα Παπαδόπουλο και την υπόλοιπη ηγεσία του ΔΗΚΟ.

Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE