Πως τα κατάφερες βρε Μάρκο…

Πως τα κατάφερες βρε Μάρκο…

Μιλάμε για έναν παίχτη που έχει ταυτιστεί το όνομα του, με τις μεγάλες επιτυχίες της ΑΕΛ στη σύγχρονη ιστορία της.

Στις ονειρικές στιγμές της σεζόν 2011-12, αλλά και της επόμενης χρονιάς στην Ευρώπη ήταν παντού μέσα. 

Δικαίως ο 33χρονος Αγκολέζος μπακ φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όταν δεν παίζει (τον «εξαφάνισε» τελευταίο καιρό ο Μπαλταζάρ) ο Μάριος Νικολάου. 

Όμως, ο αγαπημένος Μάρκο της κερκίδας, με τη όλη συμπεριφορά του (που ήταν γεμάτη νεύρα και με το αψυχολόγητο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε) στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, έγινε «κόκκινο πανί» για αρκετούς υποστηρικτές της ΑΕΛ. 

Πως τα κατάφερε έτσι, μόνο ο ίδιος ξέρει… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE