Ληστές απειλούσαν να κάψουν ηλικιωμένη - VIDEO

Ληστές απειλούσαν να κάψουν ηλικιωμένη - VIDEO

Για περισσότερες από δύο ώρες μία ηλικιωμένη γυναίκα στο Κόμμα Λαμίας, έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια δύο αδίστακτων κακοποιών.

«Πως θα κοιμηθώ απόψε στο σπίτι μου. Φοβάμαι ότι θα έρθουν ξανά....», είπε χαρακτηριστικά η ηλικιωμένη, η οποία πάλεψε με τους ληστές που απειλούσαν να την κάψουν και να την σκοτώσουν.

Ο εφιάλτης της 81χρονης γυναίκας ξεκίνησε στις 10:30,το βράδυ της Δευτέρα (05/03), όταν οι δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι της. Όταν η γυναίκα τους είπε ότι δεν έχει χρήματα στο σπίτι, παρά μόνο 50€, τότε οι αδίστακτοι ληστές, την έλουσαν με οινόπνευμα και απειλούσαν πως θα την κάψουν.

«Πες που είναι τα λεφτά γιατί θα σε κάψουμε ζωντανή», έλεγαν και ξανάλεγαν οι ληστές στη γιαγιά, ενώ εκείνη επέμενε ότι δεν υπήρχαν άλλα χρήματα στο σπίτι.

https://www.youtube.com/watch?v=0mMlfq295ew&feature=youtu.be

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.