Ληστές απειλούσαν να κάψουν ηλικιωμένη - VIDEO

Ληστές απειλούσαν να κάψουν ηλικιωμένη - VIDEO

Για περισσότερες από δύο ώρες μία ηλικιωμένη γυναίκα στο Κόμμα Λαμίας, έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια δύο αδίστακτων κακοποιών.

«Πως θα κοιμηθώ απόψε στο σπίτι μου. Φοβάμαι ότι θα έρθουν ξανά....», είπε χαρακτηριστικά η ηλικιωμένη, η οποία πάλεψε με τους ληστές που απειλούσαν να την κάψουν και να την σκοτώσουν.

Ο εφιάλτης της 81χρονης γυναίκας ξεκίνησε στις 10:30,το βράδυ της Δευτέρα (05/03), όταν οι δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι της. Όταν η γυναίκα τους είπε ότι δεν έχει χρήματα στο σπίτι, παρά μόνο 50€, τότε οι αδίστακτοι ληστές, την έλουσαν με οινόπνευμα και απειλούσαν πως θα την κάψουν.

«Πες που είναι τα λεφτά γιατί θα σε κάψουμε ζωντανή», έλεγαν και ξανάλεγαν οι ληστές στη γιαγιά, ενώ εκείνη επέμενε ότι δεν υπήρχαν άλλα χρήματα στο σπίτι.

https://www.youtube.com/watch?v=0mMlfq295ew&feature=youtu.be

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Η Αστυνομία ερευνά τα δύο θανατηφόρα και, αν κρίνει ότι πρέπει να γίνει άμεση ενημέρωση του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, θα γίνει, είπε την Τρίτη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE