Θλίψη Προέδρου για Κουτσοκούμνη – «Ένας από τους στυλοβάτες» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη Προέδρου για Κουτσοκούμνη – «Ένας από τους στυλοβάτες» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ειλικρινή συλλυπητήρια» εξέφρασε μέσω ανάρτησής του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τον πρόωρο χαμό του Προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης χαρακτηρίζει τον εκλιπόντα ως ένα «από τους στυλοβάτες του κυπριακού ποδοσφαίρου», εκφράζοντας θλίψη για τον πρόωρο θάνατό του.

«Εκ μέρους της Κυβέρνησης και εμού προσωπικά εκφράζω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος», γράφει στην ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE