Η σύντροφος του Κύπριου άσου μας δείχνει την τεράστια της κοιλιά στο κομμωτήριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η σύντροφος του Κύπριου άσου μας δείχνει την τεράστια της κοιλιά στο κομμωτήριο  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η σύντροφος του Κύπριου άσου σήκωσε την μπλούζα της στο κομμωτήριο και πόζαρε με την τεράστια της κοιλιά.

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Οδύσσεια Τσελεπή. Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή Νικόλα Εγγλέζου περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτα τους, ο οποίος αναμένεται να έρθει στον κόσμο τις επόμενες μέρες.

Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή του Άρη Λεμεσού την Τρίτη, 6 Μαρτίου, βρέθηκε στο κομμωτήριο και δεν δίστασε να σηκώσει την μπλούζα της και να ποζάρει με την τεράστια της κοιλιά. 

Το σχόλιο στην λεζάντα της φωτογραφίας: "Ημέρα για γυναίκες. Ήρθαμε κομμωτήριο".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.