ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ-ΔΙΑΣΩΣΗ 4ΧΡΟΝΟΥ: ‘Ήταν νεκρό, δράσαμε ενστικτωδώς και το επαναφέραμε’ - VIDEO

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ-ΔΙΑΣΩΣΗ 4ΧΡΟΝΟΥ: ‘Ήταν νεκρό, δράσαμε ενστικτωδώς και το επαναφέραμε’ - VIDEO

Συγκίνηση προκαλούν οι συγκλονιστικές στιγμές που έζησαν δυο συμπολίτες στην προσπάθεια τους να επαναφέρουν 4χρονο παιδάκι το οποίο είχε πνιγεί στην θαλάσσια περιοχή Παραλιμνίου.

Πρόκειται για τον Λοΐζο Γεωργίου και την Γλαύκη Χαραλάμπους, οι οποίοι ήταν ανάμεσα στους 42 συμπολίτες μας που βραβευτήκαν την Τρίτη (06/03) από την Αστυνομία Κύπρου για την προσφορά τους στην κοινωνία και στην διάσωση ανθρώπινων ζωών.

Αναμεσά σε αυτούς βραβεύτηκαν πολίτες που συνεργάστηκαν με την Αστυνομία για τη διατήρηση της έννομης τάξης, βοήθησαν στο έργο της δύναμης αλλά έσωσαν και ανθρώπινες ζωές.

Ο Λοΐζος και η Γλαύκη μίλησαν στο ThemaOnline και μας περιέγραψαν όλα όσα έζησαν. Όπως μας ανάφεραν έδρασαν αστραπιαία ενώ έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν το παιδάκι το οποίο είχε πνιγεί.

‘Το μωρό ήταν πνιγμένο, άμεσα αρχίσαμε τις μαλάξεις και τις αναπνοές. Νιώθω πολύ περήφανος που το έσωσα, δράσαμε ενστικτωδώς’ μας αναφέρουν.

https://www.youtube.com/watch?v=emlVj1t9_mw

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συντονισμός Αθηνών-Λευκωσίας ενόψει πενταμερούς - Βλέπει Μητσοτάκη ο Χριστοδουλίδης - Στη Λευκωσία ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη

Συντονισμός Αθηνών-Λευκωσίας ενόψει πενταμερούς - Βλέπει Μητσοτάκη ο Χριστοδουλίδης - Στη Λευκωσία ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη

Στην Αθήνα μεταβαίνει το ερχόμενο Σάββατο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη Γενεύη. Στη συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αναμένεται να συζητηθούν κάποια δεδομένα, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE