ΠΑΦΟΣ: Οπλοβομβίδα εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο

ΠΑΦΟΣ: Οπλοβομβίδα εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο

Οπλοβομβίδα τυφεκίου τύπου Μ 29 εντοπίστηκε γύρω στις 14:00 σε ανοικτό χώρο στη Χλώρακα, θέτοντας σε κινητοποίηση την Αστυνομία Πάφου.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή για εξετάσεις. Στο μέρος έσπευσε και πυροτεχνουργός της Αστυνομίας Πάφου και η σκηνή αποκλείστηκε.

Ακολούθως η οπλοβομβίδα καταστράφηκε από τον πυροτεχνουργό της ΑΔΕ Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

*Εικόνα αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE