Την Τετάρτη 7/3 θα επαναλειτουργήσει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα που είχε κλείσει για λόγους ασφαλείας

Την Τετάρτη 7/3 θα επαναλειτουργήσει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα που είχε κλείσει για λόγους ασφαλείας

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα θα ξανανοίξει αύριο Τετάρτη 7/3 και θα παρέχει όλες τις συνήθεις υπηρεσίες της, ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπός της.


Η πρεσβεία παρέμεινε κλειστή για δύο ημέρες λόγω μιας "απειλής" για την ασφάλειά της.

"Εκτιμούμε τη συνεχιζόμενη, ισχυρή υποστήριξη που λαμβάνουμε από την τουρκική αστυνομία για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και του προσωπικού μας" πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Ντέιβιντ Γκάινερ.

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε την Δευτέρα τέσσερις Ιρακινούς με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν μια επίθεση εναντίον της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE