ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ: Εντοπίστηκε το όχημα των δραστών

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ: Εντοπίστηκε το όχημα των δραστών

Εντοπίστηκε να φλέγεται στην Γερμασόγεια το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας στην ΣΠΕ Αγ. Αθανασίου.

Συγκεκριμένα, γύρω στην 1:05 τα ξημερώματα της Τετάρτης 7/3, εντοπίστηκε να φλέγεται όχημα στην περιοχή Γερμασόγειας.

Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική.

Το όχημα πιστεύεται ότι είναι το ίδιο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν από την σκηνή της ληστείας στην ΣΠΕ Αγ. Αθανασίου που διαπράχθηκε το πρωί της Τρίτης 6/3.

Το εν λόγω όχημα, ανήκει σε γυναίκα από την Ρωσία, η οποία κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι είχε κλαπεί από την οικία της μεταξύ των ημερών 15-16/2.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για την υπόθεση.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.