Κηδεύεται ο Κώστας Κουτσοκούμνης – Η παράκληση της οικογένειας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κηδεύεται ο Κώστας Κουτσοκούμνης – Η παράκληση της οικογένειας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τελευταίο αντίο λένε στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες το μεσημέρι της Πέμπτης (7/3).

Η κηδεία του τέως Προέδρου της ΚΟΠ, θα τελεστεί την Πέμπτη (8/3) η ώρα 14:30 από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς και η ταφή θα γίνει στο νέο Κοιμητήριο Αγλαντζιάς.

Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Παράκληση όμως της οικογένειας του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο ‘Αλκυονίδες’ και για τον ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE