ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραλίγο τραγωδία από ένα αποτσίγαρο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραλίγο τραγωδία από ένα αποτσίγαρο

Από ένα αποτσίγαρο ξέσπασε φωτιά σε οικία στην Λεμεσό.

Η ώρα 9:26 της Τρίτης (6/3) λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε δωμάτιο στο δεύτερο όροφο οικίας στην οδό Μνάσωνος περιοχή Πανθέα στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 10.26.

Η πυρκαγιά περιορίστηκε στον χώρο του δωματίου χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψει κανείς.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου και η πυρκαγιά προκλήθηκε από είδη καπνιστή (αποτσίγαρο).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τραγωδία: Έχασε την ισορροπία της και καταπλακώθηκε από όχημα σε πάρκινγκ ξενοδοχείου 75χρονη στην Πάφο

Νέα τραγωδία: Έχασε την ισορροπία της και καταπλακώθηκε από όχημα σε πάρκινγκ ξενοδοχείου 75χρονη στην Πάφο

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 1.50 μετά το μεσημέρι χθες εντός του χώρου στάθμευσης ξενοδοχείου στην Πάφο, έχασε τη ζωή της η Margery Balfour, 75 ετών από τη Σκωτία.

BEST OF TOTHEMAONLINE