ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραλίγο τραγωδία από ένα αποτσίγαρο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραλίγο τραγωδία από ένα αποτσίγαρο

Από ένα αποτσίγαρο ξέσπασε φωτιά σε οικία στην Λεμεσό.

Η ώρα 9:26 της Τρίτης (6/3) λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε δωμάτιο στο δεύτερο όροφο οικίας στην οδό Μνάσωνος περιοχή Πανθέα στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 10.26.

Η πυρκαγιά περιορίστηκε στον χώρο του δωματίου χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψει κανείς.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου και η πυρκαγιά προκλήθηκε από είδη καπνιστή (αποτσίγαρο).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.