Η Ευριπίδου φωτογραφίζεται με το σλιπάκι της και δηλώνει: Ή καλή νοικοκυρά είναι κούκλα...' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Ευριπίδου φωτογραφίζεται με το σλιπάκι της και δηλώνει: Ή καλή νοικοκυρά είναι κούκλα...' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου φωτογραφίζεται μέσα στο ψυγείο, με το σλιπάκι της και δηλώνει ''Η καλή νοικοκυρά είναι κούκλα και κυρά".

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΤvOne "Όλα Για Σένα" κοσμεί το ανοιξιάτικο εξώφυλλο του περιοδικού Must σε μια εντελώς διαφορετική φωτογράφιση. 

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει μπροστά από ένα ψυγείο, το οποίο είναι κατάμεστο σε προϊόντα υγιεινής διατροφής. 

Φορώντας ένα καυτό μαύρο σλιπ και μια δεντελένια μπλούζα δηλώνει: "Η καλή νοικοκυρά είναι κούκλα και κυρά". 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE