ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν ξέρει με ποιον έχει προσωπικές διαφορές ο 36χρονος

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν ξέρει με ποιον έχει προσωπικές διαφορές ο 36χρονος

Ο 36χρονους, το όχημα του οποίου τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Τρίτης (6/3), σε κατάθεσή του ανάφερε ότι δεν υποψιάζεται κανέναν για την εγκληματική ενέργεια εναντίον του.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα της Τρίτης 6/3, τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα 36χρονου που ήταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο έξω από την οικία του στην περιοχή Ομονοίας στην Λεμεσό.

Μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με τον ‘Φιλελεύθερο’, αποδίδει τα κίνητρα των δραστών, σε προσωπικές διαφορές, χωρίς ωστόσο να υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Όπως αναφέρει επίσης το δημοσίευμα του ‘Φιλελεύθερου’, οι δράστες περιέλουσαν το όχημα με μεγάλη ποσότητα εύφλεκτης ύλης και το παρέδωσαν στις φλόγες, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν. Την φωτιά αντιλήφθηκαν διερχόμενοι πολίτες και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Από εξετάσεις που έγιναν στην σκηνή και στον ευρύτερο χώρο της περιοχής, όπου θεωρείται δεδομένο ότι κινήθηκαν οι δράστες, εντοπίστηκαν κάποια τεκμήρια, χωρίς ωστόσο να αποτελούν σημαντικό βοήθημα για τις έρευνες της Αστυνομίας.

Ο 36χρονος, ο οποίος εργάζεται ως μηχανικός, σε κατάθεσή του ανάφερε ότι δεν μπορεί να υποψιαστεί ποιος θα μπορούσε να βρίσκεται πίσω από την εγκληματική ενέργεια εναντίον του.

Το γεγονός ότι ο 36χρονος δεν υποψιάζεται κανέναν, δένει τα χέρια των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE