ΠΑΦΟΣ: Έδειρε 66χρονο για την οδήγηση!

ΠΑΦΟΣ: Έδειρε 66χρονο για την οδήγηση!

Υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κακόβουλης ζημιάς και εξύβριση διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Παναγιάς.

Συγκεκριμένα 66χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου τραυματισμένος μετά από εμπλοκή του σε καυγά για θέματα οδήγησης στην Επαρχία Πάφου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομίας καταγγέλθηκε από Βρετανό ηλικίας 66 ετών ότι στις 28.2.2018 ενώ οδηγούσε το όχημα του στο δρόμο Αμαργέτης – Παναγιάς Ε/κ οδηγός ηλικίας 43 ετών του ανέκοψε το δρόμο και άρχισε να του φωνάζει για θέματα οδήγησης.

Ακολούθως ο 43χρονος κατέβηκε από το όχημα του κτύπησε τον 66χρονο και προκάλεσε ζημιές στο όχημα του Βρετανού.

Ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε πως αυτό φέρει κάταγμα του δακτύλου του αριστερού χεριού.

Εναντίον του 43χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

*φώτο αρχείου

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE