ΠΑΦΟΣ: Έδειρε 66χρονο για την οδήγηση!

ΠΑΦΟΣ: Έδειρε 66χρονο για την οδήγηση!

Υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κακόβουλης ζημιάς και εξύβριση διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Παναγιάς.

Συγκεκριμένα 66χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου τραυματισμένος μετά από εμπλοκή του σε καυγά για θέματα οδήγησης στην Επαρχία Πάφου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομίας καταγγέλθηκε από Βρετανό ηλικίας 66 ετών ότι στις 28.2.2018 ενώ οδηγούσε το όχημα του στο δρόμο Αμαργέτης – Παναγιάς Ε/κ οδηγός ηλικίας 43 ετών του ανέκοψε το δρόμο και άρχισε να του φωνάζει για θέματα οδήγησης.

Ακολούθως ο 43χρονος κατέβηκε από το όχημα του κτύπησε τον 66χρονο και προκάλεσε ζημιές στο όχημα του Βρετανού.

Ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε πως αυτό φέρει κάταγμα του δακτύλου του αριστερού χεριού.

Εναντίον του 43χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

*φώτο αρχείου

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE