Tα δεδομένα με Πράνιτς και Βίκτορ ενόψει Απόλλωνα

Tα δεδομένα με Πράνιτς και Βίκτορ ενόψει Απόλλωνα

Η Ανόρθωση συνέχισε την προετοιμασία της ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα με πρωινή προπόνηση.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ο Ρόνι Λέβι είδε τους Ντουγκλάο και Αρτυματά να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα της προπόνησης. Όσον αφορά τους Πράνιτς και Βίκτορ, οι δύο ποδοσφαιριστές αμφότεροι ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος.

Ο Κροάτης ακραίος μπακ της «Κυρίας» φαίνεται ότι έμεινε προληπτικά εκτός από το φιλικό δίτερμα της ομάδας του, όμως η συμμετοχή του στο ματς με τους «κυανόλευκους» της Λεμεσού δεν δείχνει να εμπνέει καμία ανησυχία.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και δείχνουν να ανεβάζουν στροφές για την μεγάλη αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής που θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE