ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: 8 σφαίρες έπληξαν το όχημα – Οι ισχυρισμοί του 40χρονου

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: 8 σφαίρες έπληξαν το όχημα – Οι ισχυρισμοί του 40χρονου

Εξετάστηκε από την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας το όχημα του 40χρονου που ‘γαζώθηκε’ τα ξημερώματα της Τετάρτης (07/03) στην Ξυλοφάγου.

Με το πρώτο φως της ημέρας έπιασαν δουλειά οι ανακριτές της Αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση πυροβολισμών στο όχημα του 40χρονου το οποίο άγνωστοι έπληξαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/3).

Πληροφορίες που κατέχει το ThemaOnline αναφέρουν πως οι ανακριτές εντόπισαν ότι το όχημα πλήγηκε από οκτώ σφαίρες.

Από την σκηνή παραλήφθηκαν οι κάλυκες των σφαιρών και θα σταλούν για εξετάσεις.

Να σημειώσουμε πως από τους κάλυκες διαφάνηκε πως δεν πρόκειται για σφαίρες κυνηγετικό όπλου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο 40χρονος σε κατάθεση του ανέφερε πως δεν έχει διαφορές με κανένα ενώ έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Θυμίζουμε πως το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή του σπιτιού του.

I.M

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE