ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: 8 σφαίρες έπληξαν το όχημα – Οι ισχυρισμοί του 40χρονου

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: 8 σφαίρες έπληξαν το όχημα – Οι ισχυρισμοί του 40χρονου

Εξετάστηκε από την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας το όχημα του 40χρονου που ‘γαζώθηκε’ τα ξημερώματα της Τετάρτης (07/03) στην Ξυλοφάγου.

Με το πρώτο φως της ημέρας έπιασαν δουλειά οι ανακριτές της Αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση πυροβολισμών στο όχημα του 40χρονου το οποίο άγνωστοι έπληξαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/3).

Πληροφορίες που κατέχει το ThemaOnline αναφέρουν πως οι ανακριτές εντόπισαν ότι το όχημα πλήγηκε από οκτώ σφαίρες.

Από την σκηνή παραλήφθηκαν οι κάλυκες των σφαιρών και θα σταλούν για εξετάσεις.

Να σημειώσουμε πως από τους κάλυκες διαφάνηκε πως δεν πρόκειται για σφαίρες κυνηγετικό όπλου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο 40χρονος σε κατάθεση του ανέφερε πως δεν έχει διαφορές με κανένα ενώ έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Θυμίζουμε πως το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή του σπιτιού του.

I.M

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE