ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: 8 σφαίρες έπληξαν το όχημα – Οι ισχυρισμοί του 40χρονου

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: 8 σφαίρες έπληξαν το όχημα – Οι ισχυρισμοί του 40χρονου

Εξετάστηκε από την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας το όχημα του 40χρονου που ‘γαζώθηκε’ τα ξημερώματα της Τετάρτης (07/03) στην Ξυλοφάγου.

Με το πρώτο φως της ημέρας έπιασαν δουλειά οι ανακριτές της Αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση πυροβολισμών στο όχημα του 40χρονου το οποίο άγνωστοι έπληξαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/3).

Πληροφορίες που κατέχει το ThemaOnline αναφέρουν πως οι ανακριτές εντόπισαν ότι το όχημα πλήγηκε από οκτώ σφαίρες.

Από την σκηνή παραλήφθηκαν οι κάλυκες των σφαιρών και θα σταλούν για εξετάσεις.

Να σημειώσουμε πως από τους κάλυκες διαφάνηκε πως δεν πρόκειται για σφαίρες κυνηγετικό όπλου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο 40χρονος σε κατάθεση του ανέφερε πως δεν έχει διαφορές με κανένα ενώ έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Θυμίζουμε πως το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή του σπιτιού του.

I.M

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE