Εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν στη Νέα Υόρκη εν αναμονή χιονοπτώσεων

Εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν στη Νέα Υόρκη εν αναμονή χιονοπτώσεων

Eκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν από και προς τα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης, καθώς οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι ισχυρές χιονοπτώσεις θα πλήξουν την περιοχή την Τετάρτη 8/3.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του AFP, που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων περίπου 470 πτήσεις, ήτοι σχεδόν το 37% του συνόλου, από και προς το διεθνές αεροδρόμιο JFK είχαν ήδη ματαιωθεί γύρω στις 09.00 το πρωί τοπική ώρα (16.00 ώρα Ελλάδας), το 44% στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ, και 485 (42%) στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια, που εκτελεί κυρίως δρομολόγια εστερικού, σύμφωνα με τον ιστότοπο FlightAware.

Η Αρχή, που εποπτεύει τα τρία αεροδρόμια, η Port Authority, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρών επικρίσεων για το χάος που επικράτησε μετά τη χιονοθύελλα στις αρχές Ιανουαρίου, διαβεβαίωσε ότι κάθε αεροδρόμιο προμηθεύτηκε, για προληπτικούς λόγους, ράντζα, κουβέρτες, στρώματα και βρεφικό γάλα.

Το ύψος του χιονιού αναμένεται να ανέλθει μεταξύ 15-25 εκατοστών στην πόλη της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας και έως 50 εκατοστά στην ύπαιθρο, στις πολιτείες της Νέας Υόρκης, του Νιου Τζέρσεϊ και του Κονέτικατ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE