ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Μπήκε από το παράθυρο του μπάνιου και έβαλε φωτιά σε διαμέρισμα

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Μπήκε από το παράθυρο του μπάνιου και έβαλε φωτιά σε διαμέρισμα

Έθεσε φωτιά σε διαμέρισμα αλλά τον κατέγραψε κλειστό σύστημα παρακολούθησης που υπήρχε στο διαμέρισμα και συνελήφθη ως ύποπτος για εμπρησμό, 40χρονος από τη Βουλγαρία.

Συνταξιούχος από την Αγία Νάπα κατήγγειλε την Τετάρτη (07/03) την Αστυνομία τον εμπρησμό του διαμερίσματος του. Άνδρες του ΤΑΕ μετέβησαν επί τόπου για έρευνες και αμέσως εξέτασαν το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Η εικόνα, σύμφωνα με αστυνομικό εκπρόσωπο, έδειχνε  άνδρα να μπαίνει από το παράθυρο του μπάνιου που ήταν ξεκλείδωτο να βάζει φωτιά σε τραπεζάκι και να φεύγει.

Έπειτα από έρευνες, σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίστηκε ως ύποπτος άνδρας 40 χρόνων από τη Βουλγαρία ο οποίος διαμένει στην Αγία Νάπα.

Στις 9:20 το βράδυ της Τετάρτης, ο 40χρονος συνελήφθη κατόπιν δικαστικού εντάλματος και κρατείται στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE