Παντελή και Τιμούρ λένε το τελευταίο «αντίο» στον Κουτσοκούμνη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παντελή και Τιμούρ λένε το τελευταίο «αντίο» στον Κουτσοκούμνη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

14:36 (08/03) - Στις 14:30 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς, άρχισε η κηδεία του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ενώ η ταφή θα γίνει στο νέο Κοιμητήριο Αγλαντζιάς.

Ήδη άρχισε να μαζεύεται πολύς κόσμος στην εκκλησία, με την κάμερα του ThemaSports να έχει εντοπίσει μεταξύ άλλων, τον Πρόεδρο της Ανόρθωσης Ανδρέα Παντελή, καθώς και τον Γεωργιανό τεχνικό, Τιμούρ Κετσπάγια.

Δείτε φωτογραφίες στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE