ΛΕΜΕΣΟΣ: Για 100 ευρώ κατέληξε στην φυλακή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Για 100 ευρώ κατέληξε στην φυλακή

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού καταδίκασε την Πέμπτη (8/3) 31χρονο σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση ληστείας.

Η ληστεία διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου, 2017, όταν γύρω στις 8.40 το πρωί, ο 31χρονος εισήλθε σε υποστατικό που βρίσκεται στην Λεμεσό και υπό την απειλή μαχαιριού απέσπασε το χρηματικό ποσό των €100.  

Μετά από εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 31χρονου και αυτός συνελήφθη την ίδια μέρα με δικαστικό ένταλμα, ενώ ανακρινόμενος είχε παραδεχτεί τη διάπραξη του αδικήματος.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερεύνησε την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE