Έφυγε τροχός από αυτοκίνητο και σκότωσε μαθήτρια- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έφυγε τροχός από αυτοκίνητο και σκότωσε μαθήτρια- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του ένα μικρό κορίτσι, όταν ο τροχός διερχόμενου οχήματος έφυγε και τη χτύπησε τραυματίζοντας την κρίσιμα, ενώ δύο μέρες αργότερα απεβίωσε στο νοσοκομείο.


Δημοσίευμα της βρετανικής “Mirror” αναφέρει ότι λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης (6/3), η μικρή Αμέλια περπατούσε στο πεζοδρόμιο, κατευθυνόμενη προς τη στάση λεωφορείου με σκοπό να πάει στο σχολείο της, στο Lincolnshire της Αγγλίας.

Μπροστινός τροχός 33 ιντσών από διερχόμενο όχημα, αποκόπηκε και χτύπησε το κοριτσάκι τραυματίζοντας το σοβαρά στέλνοντας την στο νοσοκομείο.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο, μετά από κλήσεις περαστικών που σοκαρισμένοι κάλεσαν τη γραμμή έκτακτης βοήθειας, ενώ η τοπική Αστυνομία ανακοίνωσε την Πέμπτη (8/3), δυστυχώς η Αμέλια απεβίωσε.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια του τραγικού περιστατικού και το πως ο τροχός έφυγε από το βαριά τροποποιημένο ψηλό όχημα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η “Mirror”, ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται σε επαφή με αριθμό μαρτύρων.

 

Ο διευθυντής του σχολείου όπου φοιτούσε η μικρή Αμέλια ανέφερε ότι όλοι είναι συγκλονισμένοι από την τραγική αυτή είδηση και πρόσθεσε ότι η μικρή ήταν ενεργό μέλος της κοινότητας και ήταν πάντα πρόθυμη να συμμετέχει σε εκδηλώσεις.

Ειδικός σύμβουλος, σύμφωνα με τον διευθυντή, θα αναλάβει να στηρίξει τους συμμαθητές της Αμέλια σε συνεργασία με ειδικούς επαγγελματίες.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφίες από Mirror

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE