ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Πρόκληση με 1974 κιλά χαλούμια στα ‘μεχμετζίκ’

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Πρόκληση με 1974 κιλά χαλούμια στα ‘μεχμετζίκ’

Κάθε ευκαιρία, εκμεταλλεύεται η τουρκική και τουρκοκυπριακή πλευρά , για να προκαλέσει ενώ όπως φαίνεται, επιστρατεύουν πλέον και τη φαντασία τους για να προκαλέσουν.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του “Sigma” την Πέμπτη (8/3), θρησκευτικές ομάδες των κατεχομένων, αποφάσισαν να στείλουν 1974 κιλά χαλούμι, στην επίλεκτη ομάδα του τουρκικού στρατού μεχμετζίκ, που εισέβαλαν στο Αφρίν της Συρίας.

Σχετική ανακοίνωση για την συμβολική και ταυτόχρονα προκλητική κίνηση αναφέρεται:

“Μετά την αντίσταση και την ειρηνευτική επιχείρηση το 1974, ήρθε η ειρήνη στο νησί, έτσι και στο Αφρίν ο τουρκικός στρατός με τον ηρωισμό του θα επιφέρει τη δικαιοσύνη και την ηρεμία της λαμπρής πατρίδας .”

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE