Πρόσωπο κυπριακής tv: 'Θα κάνω τηλεόραση επί πληρωμή μετά από 20 χρόνια τσάμπα' - VIDEO

Πρόσωπο κυπριακής tv: 'Θα κάνω τηλεόραση επί πληρωμή μετά από 20 χρόνια τσάμπα' - VIDEO

Ακομπλεξάριστα το πρόσωπο κυπριακής tv δηλώνει δημόσια: 'Για πρώτη φορά θα κάνω τηλεόραση επί πληρωμή μετά από 20 χρόνια τσάμπα'.

Όλο εκπλήξεις είναι η Θέκλα Πετρίδου. Η ψυχολόγος - συγγραφέας και τηλεοπτικό πρόσωπο από την Δευτέρα, 12 Μαρτίου, θα παρουσιάζει την δική της εκπομπή στο Sigma.

Η Θέκλα, που πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη μετά την γνωριμία τους, βρέθηκε την Ημέρα της Γυναίκας, 8 Μαρτίου στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, "Ο πιο αδύναμος κρίκος" και φυσικά αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα. 

Όταν ερωτήθη απο τον οικοδεσπότη για την εκπομπή της, η Θεκλα Πετρίδου ειλικρινής και αυθόρμητη όπως είναι δεν δίστασε χωρίς κανέναν ενδοιασμό να δηλώσει on air: 'Για πρώτη φορά θα κάνω τηλεόραση επί πληρωμή μετά από 20 χρόνια τσάμπα'.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

https://www.youtube.com/watch?v=jkQnU6aD4cs

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE