ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Για άλλες δυο μέρες ‘μέσα’ ο 27χρονος

ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Για άλλες δυο μέρες ‘μέσα’ ο 27χρονος

Για άλλες δύο ημέρες θα παράμεινε υπό κράτηση ο 27χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων Ροτβάιλερ, σε σχέση με την υπόθεση του θανάτου της 46χρονης Πετρούνα Μιλέχοβα Νικόλοβα από τη Βουλγαρία.

Το αίτημα της Αστυνομίας έγινε αποδεκτό από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου και έτσι ο 27χρονος θα μείνει υπό κράτηση.

Να σημειώσουμε πως ο  πατέρας του 27χρονου αφέθηκε ελεύθερος το απόγευμα της Πέμπτης 09/03.

Να σημειώσουμε πως την Πέμπτη (08/03) η Αστυνομία εντόπισε νεκρό σκύλο ράτσας Ρότβαϊλερ χωράφι στο χωριό Αναρίτα.

Άξιο αναφοράς είναι πως η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί δύο σκύλους ράτσας Ρότβαιλερ, ιδιοκτησία του 27χρονου, οι οποίοι  κατασπάραξαν την Petrana Milchova Nikolova

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE