ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Για άλλες δυο μέρες ‘μέσα’ ο 27χρονος

ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Για άλλες δυο μέρες ‘μέσα’ ο 27χρονος

Για άλλες δύο ημέρες θα παράμεινε υπό κράτηση ο 27χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων Ροτβάιλερ, σε σχέση με την υπόθεση του θανάτου της 46χρονης Πετρούνα Μιλέχοβα Νικόλοβα από τη Βουλγαρία.

Το αίτημα της Αστυνομίας έγινε αποδεκτό από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου και έτσι ο 27χρονος θα μείνει υπό κράτηση.

Να σημειώσουμε πως ο  πατέρας του 27χρονου αφέθηκε ελεύθερος το απόγευμα της Πέμπτης 09/03.

Να σημειώσουμε πως την Πέμπτη (08/03) η Αστυνομία εντόπισε νεκρό σκύλο ράτσας Ρότβαϊλερ χωράφι στο χωριό Αναρίτα.

Άξιο αναφοράς είναι πως η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί δύο σκύλους ράτσας Ρότβαιλερ, ιδιοκτησία του 27χρονου, οι οποίοι  κατασπάραξαν την Petrana Milchova Nikolova

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

Στους δρόμους βρίσκονται ήδη οι αγρότες της Κύπρου οι οποίοι σήμερα, από τις 10:15 π.μ, κατευθύνονται με τρακτέρ και άλλα μέσα, προς το Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία για επίδοση ψηφίσματος ενώ θα καταλήξουν στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα επιδοθεί επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE