Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ Χορηγός Διαδρομής στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ 2018

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ Χορηγός Διαδρομής στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ 2018

Πιστή στη διαχρονική της αρχή να στηρίζει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις οι οποίες προβάλλουν την Κύπρο, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συμμετέχει και χορηγεί με ποικίλες δράσεις τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ 2018, μέσα από τα έσοδα του οποίου ενισχύεται και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, η οποία ταύτισε το όνομά της με τον Μαραθώνιο της Λεμεσού, είναι Race Sponsor (Χορηγός Διαδρομής) στον αγώνα Petrolina 10km Energy Race, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 ενώ είναι και χορηγός της Petrolina Energy Day, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου, από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι στο Sponsor’s Village (στην πλατεία Παλιού Λιμανιού Λεμεσού).

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις του Μαραθωνίου. Στην Petrolina Energy Day θα υπάρχει διασκέδαση με μουσική από DJ, θα παρέχονται δωρεάν διατροφικές συμβουλές στο κοινό από ειδικούς, θα παρουσιαστούν προγράμματα fitness με τη συμμετοχή του κοινού, ενώ η ακαδημία νεαρών αθλητών του ΓΣΟ θα έχει δραστηριότητες για παιδιά και άλλες εκπλήξεις.

H Petrolina 10km Energy Race είναι μια από τις δημοφιλέστερες διαδρομές του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ. Απευθύνεται σε όσους δεν είναι έτοιμοι να τρέξουν μαραθώνιο ή ημιμαραθώνιο και σε αρχάριους δρομείς. Πρόκειται για μια ευχάριστη, εύκολη διαδρομή δέκα χιλιομέτρων, σε ίσιο δρόμο.

Φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο πλαίσιο της προώθησης της ομαδικότητας και του εθελοντισμού, στηρίζει τη συμμετοχή της ομάδας του προσωπικού της, την Petrolina Energy Team, στον Εταιρικό Δρόμο Primetel 5χλμ το Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.limassolmarathon.com

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE