Παρουσιάστηκε το videoclip της Τερζή για την Eurovision

Παρουσιάστηκε το videoclip της Τερζή για την Eurovision

Το video clip για το 'Όνειρό μου' μου της Γιάννας Τερζή, ανέβηκε στο YouTube, την Πέμπτη το βραδυ, 8 Μαρτίου.

Το τραγούδι "Όνειρο μου" της Γιάννας Τερζή, τον Μάιο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision.

Πρωταγωνιστής στο videoclip, είναι ο Δημήτρης Βλάχος, πρόσωπο – έκπληξη, μιας και τα τελευταία χρόνια, ο ίδιος  ασχολείται μόνο με τον αθλητισμό, κάνοντας ελάχιστες εμφανίσεις στην κάμερα.

Το clip επιμελήθηκε ένας από τους πιο καταξιωμένους σκηνοθέτες, ο Sherif Francis, ενώ μέχρι στιγμής, το video στο YouTube έχει περίπου 98.500 views, μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το τραγούδι της Φουρέιρα, "Fuego", με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Λισσαβόνα απέσπασε 1 εκατομμύριο views σε λίγες ώρες, κάτι που έχει κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη την τραγουδίστρια.

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Γιάννα Τερζή.

Δείτε το videoclip της ελληνικής συμμετοχής:

https://www.youtube.com/watch?v=K12GyVSJ_-A

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE