Συνάντηση… παραλιακά με θέμα την Ομόνοια

Συνάντηση… παραλιακά με θέμα την Ομόνοια

Συνάντηση… κορυφής με θέμα την Ομόνοια

Ο Αιχμηρός έμαθε ότι ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής θεάθηκε σήμερα Παρασκευή σε μαγαζί στο Μακένζι στη Λάρνακα, να τα λέει με τον Νίκο Κατσουρίδη σε κοινό τραπέζι.

Μαζί τους βρίσκονταν και άλλα άτομα και όπως ήταν φυσικό κύριο θέμα ήταν η προεδρία της Ομόνοιας.

Τα δεδομένα όσον αφορά την επόμενη μέρα την Ομόνοια αλλάζουν μέρα με τη μέρα και μια τέτοια συνάντηση σε αυτό το χρονικό σημείο ίσως τροχοδρομήσει εξελίξεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE