Tα ευχάριστα νέα με Βάτερμαν και Εφραίμ και… η επιστροφή!

Tα ευχάριστα νέα με Βάτερμαν και Εφραίμ και… η επιστροφή!

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή και μέσα από την τελευταία προπόνηση προέκυψαν ευχάριστα νέα για το τεχνικό τιμ των «γαλαζοκιτρίνων».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ ο Βάτερμαν και Εφραίμ ενσωματώθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Ανδρέας Μακρής ο οποίος είχε μια κάκωση Ά βαθμού στο μηριαίο ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Τέλος στις προπονήσεις από αύριο Σάββατο (10/3) θα ενσωματωθεί ο Νεόφυτος Μιχαήλ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν υπό την μορφή δανεισμού στον Άρη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE